Aktivnosti promicanja zdravih navika i važnosti prevencije bolesti današnjice

12. travnja 2021. | EU projekti

1. SEMINAR “Prevencija raka debelog crijeva i utjecaj životnih navika na razvoj bolest”

Specijalist gastroenterologije Specijalne bolnice Medico održat će seminar o prevenciji raka debelog crijeva i utjecaju životnih navika na razvoj bolesti”. Svi zainteresirani za seminar na ovu temu, mogu se prijaviti putem  072 100 700 ili medico@medico.hr. Prevencija je pola zdravlja!


2. PREDAVANJE “Celijakija, gastritis i chronova bolest – simptomi, prehrana i liječenje”

Specijalist gastroenterologije Specijalne bolnice Medico održat će predavanje na temu celijakija, gastritis i chronova bolest – simptomi, prehrana i liječenje. Svi zainteresirani za predavanje na ovu temu, mogu se prijaviti putem 072 100 700 ili medico@medico.hr. Prevencija je pola zdravlja!


3. PREDAVANJE “Apneja i sindrom nemirnih nogu – česti uzročnici nesanice”

Specijalist neurologije Specijalne bolnice Medico održat će predavanje na temu apneja i sindrom nemirnih nogu – česti uzročnici nesanice. Svi zainteresirani za predavanje na ovu temu, mogu se prijaviti putem 072 100 700 ili medico@medico.hr. Prevencija je pola zdravlja!


4. PREDAVANJE “Nesanica i poremećaj spavanja”

Specijalist neurologije Specijalne bolnice Medico održat će predavanje na temu nesanica i poremećaj spavanja. Svi zainteresirani za predavanje na ovu temu, mogu se prijaviti putem 072 100 700 ili medico@medico.hr. Prevencija je pola zdravlja!


5. PREDAVANJE “Arterijska hipertenzija i srčani udar – kako prepoznati, liječiti i smanjiti rizik obolijevanja”

Specijalist kardiologije Specijalne bolnice Medico održat će predavanje na temu arterijska hipertenzija i srčani udar – kako prepoznati, liječiti i smanjiti rizik obolijevanja. Svi zainteresirani za predavanje na ovu temu, mogu se prijaviti putem 072 100 700 ili medico@medico.hr. Prevencija je pola zdravlja!


6. OKRUGLI STOL “Prevencija kardiovaskularnih bolesti i uloga prehrane u prevenciji kardiovaskularnih bolesti”

Specijalist kardiologije Specijalne bolnice Medico održat će okrugli stol na temu prevencija kardiovaskularnih bolesti i uloga prehrane u prevenciji kardiovaskularnih bolesti. Svi zainteresirani za ovu temu, mogu se prijaviti putem 072 100 700 ili medico@medico.hr. Prevencija je pola zdravlja!


7. PREDAVANJE “Prevencija melanoma i drugih zloćudnih tumora kože”

Specijalist dermatologije Specijalne bolnice Medico održat će predavanje na temu prevencija melanoma i drugih zloćudnih tumora kože. Svi zainteresirani za predavanje na ovu temu, mogu se prijaviti putem  072 100 700 ili medico@medico.hr. Prevencija je pola zdravlja!


8. PREDAVANJE “Dermatitis i psorijaza – prevencija i liječenje”

Specijalist dermatologije Specijalne bolnice Medico održat će predavanje na temu dermatitis i psorijaza – prevencija i liječenje. Svi zainteresirani za predavanje na ovu temu, mogu se prijaviti putem 072 100 700 ili medico@medico.hr. Prevencija je pola zdravlja!