Online edukacija u sklopu projekta “Medico prevencijom prema zdravlju”

21. svibnja 2021. | EU projekti

Prevencija melanoma i drugih zloćudnih tumora kože

U sklopu projekta “Medico prevencijom prema zdravlju”, dr.med. Sendi Matić Ivanović, specijalistica dermatologije i venerologije održala je predavanje na temu prevencija melanoma i drugih zloćudnih tumora kože. Projekt je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, u vrijednosti 499.673,07 kn.

YouTube video


Dermatitis i psorijaza – prevencija i liječenje

U sklopu projekta “Medico prevencijom prema zdravlju”, dr.med. Sendi Matić Ivanović, specijalistica dermatologije i venerologije održala je predavanje na temu dermatitis i psorijaza – prevencija i liječenje. Projekt je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, u vrijednosti 499.673,07 kn.

YouTube video


Prevencija kardiovaskularnih bolesti i uloga prehrane u prevenciji kardiovaskularnih bolesti

U sklopu projekta “Medico prevencijom prema zdravlju”, dr.sc. Đeiti Prvulović, dr.med. specijalist interne medicine – subspecijalist kardiologije održao je okrugli stol na temu prevencije kardiovaskularnih bolesti i uloga prehrane u prevenciji kardiovaskularnih bolest. Projekt je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, u vrijednosti 499.673,07 kn.

YouTube video


Arterijska hipertenzija i srčani udar – kako prepoznati, liječiti i smanjiti rizik obolijevanja

U sklopu projekta “Medico prevencijom prema zdravlju”, dr.med. Dubravko Dobrović, specijalist kardiologije održao je predavanje na temu arterijska hipertenzija i srčani udar – kako prepoznati, liječiti i smanjiti rizik obolijevanja. Projekt je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, u vrijednosti 499.673,07 kn

YouTube video


Prevencija raka debelog crijeva i utjecaj životnih navika na razvoj bolesti

U sklopu projekta “Medico prevencijom prema zdravlju”, dr.med. Nikola Stanković, specijalist gastroenterologije održao je seminar na temu prevencije raka debelog crijeva i utjecaja životnih navika na razvoj bolesti. Projekt je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, u vrijednosti 499.673,07 kn

YouTube video


Celijakija,gastritis i Chronova bolest – simptomi, prehrana i liječenje

U sklopu projekta “Medico prevencijom prema zdravlju”, dr.med. Nikola Stanković, specijalist gastroenterologije održao je predavanje na temu celijakija, gastritis i Chronova bolest – simptomi, prehrana i liječenje. Projekt je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, u vrijednosti 499.673,07 kn.

YouTube video


Nesanica i poremećaj spavanja

U sklopu projekta “Medico prevencijom prema zdravlju”, dr.med. Katarina Popović, specijalistica neurologije održala je predavanje na temu nesanice i poremećaja spavanja. Projekt je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, u vrijednosti 499.673,07 kn.

YouTube video


Apneja i sindrom nemirnih nogu – česti uzročnici nesanice

U sklopu projekta “Medico prevencijom prema zdravlju”, dr.med. Katarina Popović, specijalistica neurologije održala je predavanje na temu apneje i sindroma nemirnih nogu – česti uzročnici nesanice. Projekt je u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, u vrijednosti 499.673,07 kn.

YouTube video