VIZIJA SPECIJALNE BOLNICE MEDICO

Dinamična i prepoznatljiva privatna medicinska ustanova usmjerena regionalnom širenju, napretku i izvrsnosti, s naglaskom na pružanje brze i kvalitetne zdravstvene skrbi, a u skladu s kretanjima u suvremenoj medicini uz povezivanje stručnog medicinskog rada s kliničkim istraživanjima.

MISIJA SPECIJALNE BOLNICE MEDICO

Naša misija je predano pružanje iznimno kvalitetne i personalizirane zdravstvene skrbi u jednom danu, na jednom mjestu. Posvećeni smo postizanju vrhunskih rezultata za naše pacijente, uvodeći suvremene tehnologije, potičući stručnost našeg tima i održavajući visoke etičke standarde.

VRIJEDNOSTI SPECIJALNE BOLNICE MEDICO

  • Stručnost i integritet: S obavezom prema najvišim profesionalnim standardima, osiguravamo stručnost u svim aspektima medicinske skrbi. Djelujemo s integritetom, poštujući etičke smjernice pridonoseći povjerenju i sigurnosti pacijenata.
  • Pacijent u središtu: Postavljamo pacijente u središte svih odluka i postupaka. Nastojimo razumjeti njihove potrebe, pružajući im personaliziranu skrb koja nadmašuje njihova očekivanja.
  • Inovacija i napredak: Potičemo kulturu stalnog unaprjeđenja i inovacija. Uzimamo aktivnu ulogu u znanstvenim istraživanjima i primjeni najnovijih medicinskih tehnologija kako bismo osigurali najbolje moguće rezultate za svakog pacijenta.
  • Timski Rad: Vjerujemo u važnost suradnje i timskog rada. Ohrabrujemo otvorenu komunikaciju među našim zaposlenicima, jer vjerujemo da se najbolji rezultati postižu kroz zajednički rad.
  • Društvena odgovornost: Prepoznajemo važnost doprinosa zajednici. Aktivno sudjelujemo u društveno odgovornim inicijativama, promičemo zdravstvenu svijest te pružamo podršku u razvoju i poboljšanju zajednice.
  • Transparentnost i odgovornost: Radimo transparentno, pružajući jasne informacije pacijentima, zaposlenicima i partnerima. Preuzimamo odgovornost za naše postupke i kontinuirano težimo poboljšanjima.
  • Prilagodljivost i empatija: Uvažavamo raznolikost i fleksibilnost, prilagođavajući se potrebama pacijenata i promjenama u zdravstvenom okruženju. Istodobno, iskazujemo empatiju prema pacijentima, pružajući podršku kroz cijeli njihov zdravstveni put.