U Specijalnoj bolnici Medico u Rijeci i u Puli, u jednom danu i na jednom mjestu, u sigurnom i pouzdanom okruženju, bez gužve i čekanja, pažljivo i odgovorno brinemo za Vaše zdravlje.

Specijalna bolnica Medico započela je s radom 1991. godine i začetnica je privatne prakse u pružanju zdravstvenih usluga u Republici Hrvatskoj. Prošli smo put od privatne ambulante pa sve do specijalne bolnice, koja je danas regionalni lider u privatnom zdravstvu. Etablirali smo se kao lider u uvođenju i primjeni novih, najsuvremenijih tehnologija u dijagnostici i liječenju, a posebno snažan razvojni ciklus započinje prerastanjem poliklinike u specijalnu bolnicu u listopadu 2016. godine te se nastavlja otvaranjem poslovne jedinice u Puli 2017. godine. 

Svoju kvalitetu i ugled zahvaljujemo prvenstveno predanim djelatnicima, koji dugogodišnjim iskustvom te kontinuiranom izobrazbom, stjecanjem novih vještina i kompetencija, pružaju vrhunsku integriranu zdravstvenu uslugu. Preko stopedeset zaposlenih, od kojih više od šezdeset liječnika, našim pacijentima pružaju najbolju zdravstvenu uslugu. To potvrđuje i činjenica da nam brigu o zdravlju povjerava više od šezdeset tisuća pacijenata godišnje.

Medico je danas specijalna bolnica s integriranom kompletnom dijagnostikom, poliklinikom i minimalno invazivnom kirurgijom. Naš iskusan i educiran medicinski kadar brine o pacijentima u devetnaest registriranih djelatnosti koje obavljamo kroz mnogobrojne specijalnosti i subspecijalnosti: medicinsko – biokemijski laboratorij, citologija, radiologija, interna medicina, gastroenterologija, kardiologija, nefrologija, pulmologija, hematologija, endokrinologija, neurologija, dermatologija i venerologija, oftalmologija, otorinolaringologija, urologija, ginekologija i opstetricija, opća kirurgija, neurokirurgija, ortopedija, vaskularna kirurgija, plastična kirurgija, anesteziologija, reanimatologija i intenzivno liječenje, reumatologija i psihijatrija.

Nakon više od četvrt stoljeća uspješnog rada u Rijeci, Medico je 2017. godine  „prešao“ i na drugu stranu Učke, sa željom da naša poznata kvaliteta zdravstvenih usluga bude dostupna i svim građanima Istre. U Puli su brojnim pacijentima s područja Istre dostupne gotovo sve polikliničke, ali i dio naših bolničkih usluga, kroz više od dvadeset različitih specijalnosti i subspecijalnosti s kompletnom laboratorijskom dijagnostikom.

Specijalna bolnica Medico pionir je kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti zdravstvene skrbi i lider međunarodnih akreditacija i dobivenih certifikata. Prvi smo u Hrvatskoj, još 2017. godine, uspješno završili postupak stroge akreditacije i dobili certifikat izvrsnosti Američke akreditacijske međunarodne komisije (AACI). Uz potvrdu AACI standarda, Medico je nositelj Certifikata kvalitete sustava upravljanja EN 15224 i ISO 9001:2015, najvišeg standarda bolničkih i specijaliziranih polikliničkih usluga.  

Certifikat je jamstvo sigurnosti pacijenata, zaštite prava pacijenata, kvalitete zdravstvenih usluga, upravljanja rizicima i zaštite podataka. Sve je to usklađeno s najvišim svjetskim standardima kvalitete i sigurnosti kojima se promiče izvrsnost kao rezultat kontinuiranog praćenja, mjerenja, analiza, korekcija i korektivnih mjera. Ovim certifikatima je potvrđena naša predanost pacijentima, visoka stručnost i kvaliteta u radu. 

Uvijek uz Vas, Vaš Medico!

Fotografije