U Specijalnoj bolnici Medico, pridajemo veliku važnost mentalnom zdravlju i dobrobiti naših pacijenata. Psihijatrijska ambulanta pruža stručnu i suosjećajnu pomoć pojedincima koji se suočavaju s psihičkim izazovima i poremećajima. 

Naš psihijatrijski tim posvećen je pružanju podrške i liječenja prilagođenog svakom pojedincu, s ciljem poboljšanja kvalitete života i mentalnog blagostanja.

Psihijatrija Specijalne bolnice Medico usmjerena je na osnaživanje i osposobljavanje pacijenata da se efikasno suoče s psihičkim poteškoćama, pružajući im alate za samostalno rješavanje životnih izazova. Vjerujemo u moć edukacije i samopomoći, te smo posvećeni učenju novih vještina koje će pacijentima pomoći da se prilagode i prevladaju krizne situacije.

U našoj bolnici, vaša privatnost i povjerenje su naš prioritet. Razumijemo osjetljivost psihičkih izazova i posvećeni smo pružanju sigurnog i podržavajućeg okruženja gdje se svaki pacijent može osjećati razumijevano i cijenjeno.

Naša psihijatrijska ambulanta nudi širok spektar usluga, uključujući:

  • Farmakoterapija i Psihoterapija: Nudimo vam pristup najnovijim i najučinkovitijim metodama liječenja, uključujući i kombinaciju farmakoterapije i psihoterapije, kako bismo osigurali najbolje moguće rezultate.
  • Obiteljski Odnosi: Razumijemo da su obiteljski odnosi ključni za mentalno zdravlje, a naši doktori su specijalizirani za rad s obiteljima, pomažući im da izgrade jače i zdravije veze.
  • Integrativna Psihoterapija: Naš pristup tretmanu je holistički, koristeći integrativnu psihoterapiju koja kombinira različite terapeutske tehnike prilagođene vašim individualnim potrebama.
  • Podrška u Stresu i Traumatizaciji: Posebno smo fokusirani na pružanje podrške osobama koje se nose s posljedicama stresa i traumatizacije, bez obzira na dob.
  • Borba protiv Depresije: Depresivni poremećaji mogu utjecati na svakoga, naš tim stručnjaka ima bogato iskustvo u radu s pacijentima svih dobnih skupina kako bi im pomogla pronaći izlaz iz tamnih trenutaka.
  • Poremećaji Hranjenja: Pružamo stručnu podršku i tretmane za osobe koje se bore s anoreksijom, pretilošću i drugim poremećajima hranjenja te multidisciplinarnim pristupom obuhvaćamo sve aspekte ovih problema.
  • Posebna Pažnja za Djecu i Adolescente: Djeca i adolescenti s psihičkim i razvojnim poteškoćama zaslužuju posebnu pažnju, a naš tim je ovdje da im pruži stručnu pomoć i podršku. 

U Specijalnoj bolnici Medico, posvećeni smo pružanju izvrsne psihijatrijske skrbi, podržavajući vas na svakom koraku vašeg puta prema boljem mentalnom zdravlju. Ako se borite s psihičkim izazovima, niste sami. Naš tim je ovdje da vam pomogne.