Brzo i jednostavno saznajte postoje li u vašem organizmu antitijela na Covid-19

18. svibnja 2020. | Akcije

Testiranje na COVID-19 antitijela po akcijskoj cijeni od 250kn

U Specijalnoj bolnici Medico u Rijeci i Puli, korištenjem visoko pouzdanog testa tvrtke Roche, možete se brzo i jednostavno serološki testirati na prisutnost antitijela IgM i IgG na virus SARS-CoV-2, koji je uzročnik bolesti Covid-19.

Efikasan i pouzdan test

Anti-SARS-CoV-2 pretragom minimalne količine krvi doznati ćete da li ste bili u doticaju s virusom ili preboljeli infekciju. Za pretragu nije potrebna priprema niti je potrebno biti natašte.

Nalaz se izdaje u kratkom roku nakon vađenja krvi, a rezultat je kvalitativan – pozitivan ili negativan i odnosi se skupno na oba antitijela.

Američka uprava za hranu i lijekove odobrila je ovaj test kao 100% osjetljiv i 99,8% specifičan za Covid-19. To znači da će registrirati svako antitijelo koje je prisutno i neće ga zbuniti antitijela protiv drugih koronavirusa.

Eksperti iz Porton Down laboratorija Agencije za javno zdravstvo Engleske evaluirali su ovaj test i potvrdili da je 100% točan.

Pretraga se provodi metodom ECLIA (elektrokemiluminiscencija) na imunokemijskom analizatoru, a validirana je za upotrebu CE IVD certifikatom.

Provjerite vaše zdravlje

Sigurnost i što brži povratak u redovan, normalan život ono je što nam svima treba.

Specijalna bolnica Medico aktivno sudjeluje u aktivnostima globalnog odgovora na pandemiju Covid-19. Dostupan, brz i pouzdan visokokvalitetni test od suštinskog je značaja za ljudsko zdravlje i važan korak u borbi protiv Covid-19.

Cijena testa iznosi 250 kuna.

Zdravlje ne može čekati!
Uvijek uz Vas, Vaš Medico