Akcijski popusti u travnju

Akcija više nije u tijeku.

Svi POJEDINAČNI tretmani filera – 15% popusta

Brzina zahvata, sigurnost i neposredno vidljivi rezultati glavne su prednosti ovog tretmana. Njihovim injiciranjem u kožu postiže se popunjavanje bora, vraćanje izgubljenog volumena, rehidratacija kože te remodeliranje pojedinih zona. Najvažnije je istaknuti da hijaluronski fileri omogućavaju zadržavanje prirodnog izgleda i kontura lica. Namijenjeni su tretiranju svih zona lica čime se postiže efekt nekirurškog liftinga. Također su jedna od najtraženijih metoda
povećanja usana jer se željeni rezultat postiže vrlo brzo i bez oporavka.

Radiološka dijagnostika – 25% popusta na usluge:

  • Magnetska rezonancija (prvi i svaki sljedeći segment)
  • Snimanje magnetskom rezonancijom potpuno je bezbolna i pouzdana pretraga, bez  štetnog ionizirajuceg zračenja• Visoka kvaliteta slike osigurava vrhunsku dijagnostičku pouzadnost• Kratko vrijeme i preciznost snimanja• Iskusan tim i ugodna atmosfera
  • Mamografija
  • s 40 godina života potrebno je obaviti tzv. bazalnu mamografiju 
  • mamografija se preporuča svake dvije godine
  • nakon 50. godine života preporuča se mamografiju obaviti jednom godišnje

Laparoskopska operacija žučnih kamenaca – 15% popusta

Žučni kamenci su najčešća bolest žučnih putova. Rizični faktori: Debljina, prehrana bogata masnoćama i ugljikohidratima. Simptomi: 80% onih koji imaju žučne kamence nemaju tegobe – ”tihi kamenci”. U medicini se koristi naziv asimptomatski kamenci. Najčešći simptom kojeg stvaraju kamenci je žučna kolika. Ona se prezentira kao nagla, jaka, konstantna, mukla bol pod desnim rebrenim lukom. Može se širiti pod desnu lopaticu, često uz mučninu i povraćanje, traje nekoliko sati, nakon čega ostaje osjećaj tupe, mukle boli naredna 24 sata. Povišena temperatura je najčešće znak upale žučnog mjehura. Ovo su tipični simptomi ali ne moraju biti prisutni kod svakog pacijenta.

Na osnovu navedenih simptoma te liječničkim pregledom postavlja se sumnja na žučne kamence koja se potom najčešće potvrdi ultrazvučnom pretragom, postoje i druge dijagnostičke pretrage, ali one nisu toliko specifične (RTG, CT, MR i druge).

„Zlatni standard“ u liječenju žučnih kamenaca je laparoskopska holecistektomija. Ovakvim načinom se operira oko 90% pacijenata. Operacija se izvodi s posebnim instrumentima i kamerom – laparoskop (naziv za kameru koja se koristi pri zahvatu). Može se raditi i klasičnim načinom otvaranjem dijela trbušne stjenke. Princip je isti, uklanja se cijeli žučni mjehur, samo je pristup drugačiji.

Postoperativno razdoblje (nakon operacije): povratak kući je moguć idući dan, 5 -7 dana prisutna je umjerena bol pod desnim rebranim lukom, desnim ili oba ramena, kao i u području rezova. Konci se skidaju za 7-10dana uz preporuku žučne dijete 2-3 tjedna i poštede od težeg tjelesnog napora 4-5 tjedana.

Navedeni popusti ne mogu se zbrajati s popustima po bilo kojoj drugoj osnovi.

Navedeno se primjenjuje do 30.04.2017.