Akreditacija Specijalne bolnice Medico Pula

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Specijalna bolnica Medico u Puli uspješno prošla ovogodišnji audit od strane najuglednije svjetske akreditacijske organizacije AACI (American Accreditation Commission International). Naša bolnica je pionir u pružanju kvalitete i sigurnosti u zdravstvenoj skrbi, a to potvrđuje ovo, ali i ostala vrijedna priznanja.

  • AACI akreditacija ((American Accreditation Commission International) je nezavisna organizacija koja se bavi ocjenom i akreditacijom zdravstvenih ustanova. Ona predstavlja posvećenost pružanju najviših standarda u zdravstvenoj skrbi i osigurava pacijentima vrhunsku kvalitetu usluga.
  • ISO 9001 certifikat je međunarodni standard za upravljanje kvalitetom. Ovaj certifikat ukazuje na našu predanost kontinuiranom poboljšanju kvalitete usluga, procesa i zadovoljstva pacijenata.
  • EN 15 224 certifikat također poznat kao ‘ISO 9001 za zdravstvo’ standard je upravljanja kvalitetom, namijenjen svim organizacijama u sektoru zdravstva. Zahtjevi u ovoj normi uključuju one iz EN ISO 9001 s dodatnim tumačenjima i specifikacijama za zdravstvenu njegu. Ova norma također uključuje aspekte koji se odnose na upravljanje kliničkim rizikom kroz planiranje, rad i kontrolu procesa.

Vaše povjerenje nam je izuzetno važno, i ovaj certifikat je dokaz da radimo najbolje što možemo kako bismo ga opravdali.

Prestižni certifikati i akreditacija odražavaju našu posvećenost najvišim standardima u zdravstvenoj skrbi, okolišu i sigurnosti. Ova postignuća su rezultat predanosti, truda i suradnje našeg stručnog tima i uprave. Nastavit ćemo se zalagati kako bismo osigurali da svaki pacijent koji nam se obrati dobije vrhunsku zdravstvenu skrb i pažnju.

Hvala vam na vašem povjerenju i podršci.

Radujemo se što ćemo i dalje biti vaša prva opcija za sve zdravstvene potrebe.

Vaš Medico