Homo si teć 2024.

Drago nam je što smo i ove godine imali priliku sudjelovati na tradicionalnoj utrci “Homo si teć'” koja se održala u Rijeci 28. travnja. Ova izuzetna ulična utrka okuplja više od 15.000 rekreativaca svake godine, a ponovo ju je pratila i humanitarna nota.

Sudjelovanjem na ovoj utrci, naš tim nije samo promicao zdrave navike, već smo pružili i podršku udruzi CeKaDe koja skrbi za djecu koja su u riziku od siromaštva i njihovom programu “Moje mjesto pod suncem”. Festival sporta i rekreacije tako se pridružio njihovoj aktualnoj nacionalnoj kampanji i skretanju pozornosti na one koji su često društveno marginalizirani, pružajući im potrebnu podršku u obliku edukacije, instrukcija i drugih aktivnosti.

Podrška ovakvih inicijativa ne samo da jača našu zajednicu, već pokazuje i našu predanost prema stvaranju pozitivnog društvenog utjecaja. Zajedno možemo postići izvanredne stvari, a sudjelovanje na “Homo si teć'” utrci samo je jedan od primjera kako zajedno možemo doprinijeti boljoj budućnosti.

Zahvaljujemo svim našim kolegama koji su se odazvali ovom pozivu i svojim sudjelovanjem pružili podršku ovoj hvalevrijednoj inicijativi.

Fotografije