Rezervirajte termin za mamografiju s 20 posto popusta

Akcija više nije u tijeku.

Mjesec je obilježavanja borbe protiv raka dojke, povodom čega Specijalna bolnica Medico uvodi popust od 20 posto na suvremenu i kvalitetnu digitalnu mamografiju.

Mamografija je najučinkovitija, neinvazivna i radiološka metoda rendgenskog pregleda dojki. Ova dijagnostička pretraga služi za rano otkrivanje raka dojke, a postupkom mamografije mogu se uočiti karakteristične kvržice ili mikrokalcifikacije u dojkama. 

Postupak nije bolan, a radi se u 1. fazi menstrualnog ciklusa (5. – 10. dan). Mamografija i ultrazvuk dojki se međusobno nadopunjuju, a koja pretraga je najbolja za vas savjetovat će vam liječnik specijalist. Pretragu će odrediti temeljem pregleda dojki i potreba pacijentice. U Specijalnoj bolnici Medico koristimo digitalni mamograf čije su prednosti manja doza zračenja i bolje očitanje slike.

Pregled dojki mamografijom preporučuje se barem jednom godišnje od napunjene četrdesete godine života, a prije toga je poželjno raditi samopregled i ultrazvuk, kako bi se na vrijeme uočile eventualne nepravilnosti i promjene u dojkama. 

Ako želite rezervirati termin za pregled u Rijeci, nazovite 051 263 109.