Svečano otvorena Specijalna bolnica i obilježeno 25 godina Medica

Predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović 7. prosinca 2016. godine u Rijeci je rezanjem vrpce svečano otvorila Specijalnu bolnicu Medico. Tim je činom, u prisutnosti visokih uzvanika iz hrvatskog zdravstva i političkog života Rijeke i Hrvatske, obilježen ulazak u novu etapu poslovanja riječkog Medica, jedne od najstarijih i najuglednijih privatnih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj koja ove godine slavi i 25. godišnjicu djelovanja.

Predsjednica je čestitala zaposlenicima i upravi Specijalne bolnice Medico na uspješnom radu: “Vaša posvećenost pacijentima, izvrsnost u radu i želja za stalnim usvajanjem novih znanja i usavršavanjem kako bi svojim pacijentima pružili najkvalitetniju skrb, na ponos je grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i cijele Hrvatske“.

“Medico je danas jedina privatna zdravstvena ustanova u Republici Hrvatskoj s integriranom cjelokupnom dijagnostikom i minimalno invazivnom kirurgijom, a svoj uspjeh i ugled duguje posvećenosti pacijentima, predanim djelatnicima i suvremenoj dijagnostici, povjerenju pacijenata i poslovnih partnera“, istaknula je u svojem obraćanju uzvanicima dr. sc. Nevenka Kovač, dr. med., ravnateljica Specijalne bolnice Medico.