Nove usluge u Medicu u Rijeci i Puli

Ponosno objavljujemo informaciju o širenju našeg tima stručnjaka, jer Specijalna bolnica Medico uvodi nove usluge u području nutricionizma i psihologije od listopada ove godine. Ova inicijativa ima za cilj pružiti dodatnu podršku našim pacijentima i unaprijediti cjelokupno iskustvo skrbi.

Predstavljamo vam nove kolege i usluge koje će pružati:

Nutricionističke usluge

Dr. Sc. Martina Linarić dipl.ing., nutricionist će nam se pridružiti u novootvorenoj nutricionističkoj ambulanti u Rijeci. Dr.sc Linarić pristupa individualno svakom pacijentu, prilagođavajući se potrebama, poteškoćama te zdravstvenom statusu. Tijekom savjetovanja, upoznaje se s prehrambenim navikama, načinom života i drugim bitnim informacijama kako bi kreirala optimalan program i individualan plan prehrane. Cilj je postići pravilne prehrambene navike i adekvatnu tjelesnu težinu bez gladovanja.

Našem timu u Puli pridružit će se nutricionistica Kristina Božac koja će u novoj Nutricionističkoj ambulanti pružati usluge namijenjene zdravim odraslim pojedincima te onima s posebnim prehrambenim potrebama, poput trudnica, dojilja, vegana, vegetarijanaca. Nutricionistica Božac se specijalizirala za dijetoterapiju, s primarnim fokusom na dijabetesu i pretilosti, a također pruža podršku pacijentima s bolestima probavnog sustava, kardiovaskularnim bolestima te onkološkim pacijentima (osim bubrežnih bolesnika).

Psihološke usluge

mag. psych. Ana – Marija Lušičić će u Rijeci pružati psihološku podršku u različitim područjima, s naglaskom na prehrambene poremećaje, adolescentsko savjetovanje (za dob od 15 godina naviše), individualna savjetovanja te bračno-partnersko i obiteljsko savjetovanje.

Ovim potezom planiramo stvoriti povezanost između nutricionističke i psihološke ordinacije, posebno kada je riječ o poremećajima prehrane.

Očekujemo da će ove nove usluge dodatno obogatiti našu ponudu skrbi i pridonijeti holističkom pristupu zdravlju.

Radujemo se suradnji s našim novim kolegama i vjerujemo da će njihovo stručno znanje donijeti mnogo koristi našim pacijentima.

Obratite nam se s povjerenjem!