Igor Grgorinić, dr. med.

SPECIJALIST RADIOLOGIJE I SUBSPECIJALIST INTERVENCIJSKE RADIOLOGIJE

  • Pula

Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci 1996. godine. Obavezan pripravnički staž odradio je u Općoj bolnici u Puli, a stručni ispit položio u Zagrebu.

Od 1999. do 2001. godine radio je kao liječnik na odjelu za neurologiju Opće bolnice u Puli. Specijalizaciju iz radiologije stekao je u periodu od 2001. do 2004. u KBC Zagreb na kliničkom zavodu za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju. Njegova stručnost dodatno je obogaćena usavršavanjem iz color dopplera u KB Dubrava 2005. godine te edukacijom iz intervencijske radiologije u Bruxellesu, Hamburgu i Zagrebu između 2007. i 2009. godine.

2018. godine stekao je subspecijalističko zvanje iz intervencijske radiologije. Redovito pohađa kongrese i edukacije, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, demonstrirajući neprestanu posvećenost profesionalnom razvoju. Od 2012. godine, kao jedini specijalist radiologije, obavlja intervencijske radiološke procedure u angio sali, uključujući biopsije i punkcije pod kontrolom ultrazvuka i CT-a.

Osim u intervencijskoj radiologiji, specijalizirao se i za klasičnu radiologiju, ultrazvuk abdomena, color doppler svih regija te CT dijagnostiku u neurološkoj, koštanoj i vaskularnoj domeni, pokrivajući po potrebi sve regije. Njegova stručnost i širok spektar znanja čine ga cijenjenim stručnjakom u području radiologije.